Locatarii din Good Residence au reduceri de 10% la gradinita Kids Club!

Locatarii din Good Residence au reduceri de 10% la gradinita Kids Club!

După cum v-am promis într-un articol anterior, revenim cu informaţii referitoare la modalităţile de înscriere ale celor mici la noua grădiniţa Kids Club, din Good Residence.

În această toamnă se deschide grădiniţa Kids Club în complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca. Pentru că ne-am gândit întotdeauna la locatarii ansamblurilor noastre, am stabilit ca toate familiile din Good Residence să beneficieze de discount 10% faţă de tarifele standard.

Despre noua grădiniţă Kids Club, din Good Residence

Grădiniţa Kids Club din Good Residence va funcţiona într-o clădire construită special pentru aceasta. Clădirea va avea o grădină spaţioasă, de 1.500 mp, cu spații verzi generoase pentru desfăşurarea de jocuri şi concursuri cu scopuri educaţionale şi pentru multe alte activităţi. Îi puteţi înscrie pe cei mici direct la Kids Club. Persoana de contact este doamna Diana Apostoiu (număr de telefon 0724.282.282).

Grădiniţa Kids Club din zona Corbeanca, poate primi până la 50 de copii, care vor fi împărţiţi în 3 grupe. Deschiderea oficială a grădiniţei va avea loc anul acesta, în septembrie. Vă așteptăm cu drag!

Despre rețeaua de grădinițe Kids Club

Kids Club este o reţea de grădiniţe din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. În afară de grădiniţa din zona Corbeanca, în Bucureşti şi împrejurimi sunt deschise alte 4 grădiniţe Kids Club: în ansamblul rezidenţial Militari Residence, pe Barbu Văcărescu, în zona Pieţei Alba Iulia şi în Băneasa, lângă restaurantul La Cocoşatu.