Ne tinem de cuvant: am inceput lucrarile la supermarketul din Good Residence, zona Pipera!

Ne tinem de cuvant: am inceput lucrarile la supermarketul din Good Residence, zona Pipera!

După cum am promis, supermarketul din Good Residence, pe care l-am promis, va fi gata în toamna acestui an! Lucrările au început în luna iulie, iar în câteva luni magazinul va fi deschis locatarilor din cele 2 ansambluri rezidențiale Good Residence, dar şi celorlalţi clienţi din zonele Corbeanca, Baloteşti şi Pipera.

Am promis că vom construi un supermarket în ansamblurile rezidenţiale din zona Corbeanca-Baloteşti, Good Residence şi ne ţinem de cuvânt. Lucrările au început în luna iulie, iar până la toamnă supermarketul va fi gata!

Locatarii din Good Residence vor face cumpărăturile zilnice in cartierele în care locuiesc. În câteva luni, vor avea la dispoziţie un supermarket unde vor găsi tot ce au nevoie. Chiar şi clienţii din celelalte zone din Corbeanca, Baloteşti sau Pipera îşi vor putea procura cele necesare din supermarketul Good Residence, întrucât locaţia acestuia este foarte accesibilă (se va afla chiar la intrarea pe strada principală din ansamblu).

Aproximativ 350 de case noi au fost construite în ultimii 3 ani în complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, majoritatea locuinţelor găsindu-şi deja proprietarul. Unei astfel de comunităţi numeroase ne-am gândit să-i oferim confortul şi opţiunile pe care le găsesc în cartierele bucureştene. De aceea, la toamnă se va deschide o grădiniţă în ansamblurile Good Residence, pe lângă cele 2 parcuri de care locatarii se pot deja bucura. De asemenea, oferim şi un mijloc de transport în comun (maxi-taxi), care face legătură cu Băneasa.

Pe viitor vom mai oferi multe alte surprize. Urmăriţi secţiunea de articole a site-ului Good Residence ca să fiţi la curent cu toate noutăţile pe care vi le pregătim vouă, locatarilor din cele mai mari complexuri de case noi din zona Corbeanca-Baloteşti-Pipera, Good Residence!