Noi modele de case in ansamblurile rezidentiale Good Residence

Noi modele de case in ansamblurile rezidentiale Good Residence

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt localizate în zona Corbeanca – Balotești și sunt cele mai cunoscute din nordul Bucureștiului. Faptul că familia noastră se mărește în fiecare an cu câte 100 de case, pe care le finalizăm și le predăm clienților, a devenit o tradiție, dar mai ales sursa care ne motivează să oferim mereu tot ce-i mai bun acestei comunități deosebite.

salon

În acest an, ansamblul Luna, localizat pe Șos. Pipera - Tunari (între Tunari și Balotești), se mărește cu încă 200 de case noi. Vom avea 4 noi modele de case ce se adresează familiilor care își doresc să se bucure de o curte cu un spațiu generos. Unul dintre lucrurile pentru care suntem recunoscuți îl reprezintă chiar curțile mari pe care le au casele noastre. Locuințele vor fi construite clasic, cum ne-am obișnuit clienții: cadre de beton, iar zidăria și compartimentarea din caramidă.

Noile case din ansamblul Luna vor avea toate utilitățile (gaz, electricitate, canalizare, apă curenta și internet), iar ca acces este la o distanță de 7 minute față de Pipera. Dacă nu dețineți o mașină, transportul nu este o problemă, deoarece localitatea Balotești oferă transport public. Cartierul beneficiază de grădiniță, 3 locuri de joacă pentru copii și sală de fitness. Anul acesta vom deschide: bistro, magazin și un salon de înfrumusețare.

Construcția caselor se va întinde pe perioada 2018 – 2020 și vă sugerăm să râmâneți aproape, pentru că în curând vă vom da mai multe detalii despre noile modele de case și alte noutăți!