Noua linie de transport public Balotesti - Pipera

Veștile bune se țin în lanț vara aceasta! Luna trecută discutam despre Parcul Comercial Balotești care se va deschide în curând, iar de data aceasta suntem bucuroși să vă anunțăm că toate cartierele noastre au acum acces la transport public Good Residence - Pipera!

Dacă până acum locatarii din Good Residence aveau transport public DN1 - Casa Presei Libere, luna aceasta a fost introdusă o nouă linie de transport public (459) Sos. Pipera - Tunari (până la stația de metrou Pipera).

Pe parcurs au fost făcute mai multe modificări, însă acesta este ultimul program anunțat al liniei 459:

goodresidence

goodresidence

goodresidence

goodresidence

Cea mai apropiată locație de unde se pot achiziționa abonamentele aferente este Băneasa Mall.

Pe lângă transportul public asigurat de primărie, ansamblurile rezidențiale Good Residence dispun și de alte facilități importante, printre care grădinița Kids Club, parcuri și locuri de joacă pentru copii, precum și complexul sportiv Good Residence Gym.

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt localizate în Balotești - zona Corbeanca și sunt cele mai cunoscute din Nordul Bucureștiului.

Cartierele Good Residence cuprind mai mult de 800 de case, iar echipa noastră finalizează și predă clienților aproximativ 80 de case noi în fiecare an.

Aveți la dispoziție o serie de testimoniale Good Residence oferite de locatarii ansamblurilor noastre pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității.

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro