Proiect DIY - Good Residence

Proiect DIY - Good Residence

goodresidence

Timpul petrecut acasă nu trebuie să fie un motiv de stres sau plictiseală. Din contră, în această perioadă putem să privim partea senină a lucrurilor și să profităm de aceste clipe pentru a crea amintiri prețioase alături de familie. În plus, locatarii din Good Residence au un avantaj enorm față de cei care locuiesc într-un apartament, înconjurați de agitația orașului: grădinile generoase pe care le pot transforma în oaza lor de liniște. Vremea este din ce în ce mai frumoasă, așa că ne-am gândit să vă invităm la joacă! În următoarele săptămâni vom posta proiecte DIY ușoare, la care pot participa toți membrii familiei. Vă invităm să fiți creativi, să petreceți timp în aer liber și să vă transformați curțile în tărâmuri magice cu ajutorul acestor decorațiuni.

Vom începe cu un proiect DIY simplu,  pe care îl puteți confecționa cu materialele pe care le aveți la îndemână.

goodresidence

În principiu, veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • O stropitoare
  • Un șirag de lumini pe bază de baterie
  • O șurubelniță
  • O bară de metal

PASUL 1

Cu șurubelnița sau altă unealtă pe care o aveți la îndemână, măriți găurile din stropitoare pentru a insera cu ușurință șiragul de lumini.

goodresidence

PASUL 2

Introduceți luminițele în stropitoare. Urmați etapele prezentate în imaginile de mai jos.

goodresidence

PASUL 3

Agățați sau lipiți stropitoarea de bara de metal sau orice alt obiect asemănător pe care îl aveți la dispoziție. Dacă aveți posibilitatea, poziționați stropitoarea deasupra florilor pentru un efect deosebit.

PASUL 4

Bucurați-vă de rezultatul obținut și de atmosfera magică!

 

goodresidence

goodresidence

Suntem nerăbdatori să vedem rezultatele obținute! Dacă participați la această provocare, vă rugăm să postați fotografiile cu obiectul decorativ în zona de comentarii sau să ni le trimiteți printr-un mesaj privat pe pagina oficială de facebook Good Residence. Vom posta fotografiile trimise de toți locatarii care au participat într-un album foto individual, pentru a ne bucura împreună de creațiile finale! Spor la distracție!

NU deținem drepturi de autor pentru imaginile prezentate în acest articol! Fotografiile au fost preluate de pe site-ul smartschoolhouse. com