Remediu pentru minte si trup: ce sporturi poti practica in Corbeanca

Remediu pentru minte si trup: ce sporturi poti practica in Corbeanca

Dacă eşti unul dintre locatarii unei case din Corbeanca te poţi considera norocos. Corbeanca este locul ideal unde poţi practica o mulţime de sporturi, de la echitaţie, jogging, tenis până la activităţi precum paintball sau tir cu arcul. Află în continuarea articolului nostru ce sport ţi se potriveşte cel mai bine!

1. Echitaţie, la unul dintre cluburile din Corbeanca

Eşti un fan al echitaţiei sau pur şi simplu îţi doreşti să te relaxezi sau să înveţi cum să fii mai disciplinat ? Dacă locuieşti în Corbeanca poţi face o vizită la unul dintre cluburile de echitaţie din zonă! Clubul de echitaţie Hollandia sau clubul Hipocan sunt doar 2 dintre acestea. Tarifele sunt accesibile, iar sentimentul de libertate pe care-l simţi atunci când călăreşti este inegalabil!

2. Plimbări şi jogging

Zona Corbeanca este recunoscută pentru spaţiile verzi extinse. Pădurea Săftica, Pădurea Paşcani sau celebrii Codrii Vlăsiei sunt locuri perfecte pentru plimbări sau chiar şi pentru scurte reprize de jogging. Aerul curat din Corbeanca te îmbie să ieşi din casă şi să explorezi împrejurimile! Dacă locuieşti în ansamblurile rezidențiale Good Residence, până la pădure faci 3 minute!

3. Paintball şi tir cu arcul

Edenland Parc Aventura este un parc de distracţii minunat, unde ţi se oferă multe posibilităţi de practicare a sporturilor. Vrei să te distrezi alături de prietenii tăi la o partidă de paintball? Sau poate vrei să-ţi exersezi talentul de arcaş la tir cu arcul? În Edenland Parc Aventura, din zona Corbeanca, le poţi face pe amândouă, dar şi multe altele!

4. Pescuit

O activitate care-ţi pune la încercare mai mult răbdarea decât capacităţile fizice este pescuitul. În zona Corbeanca ai la dispoziţie cel puţin trei locaţii foarte bune pentru asta: Balta Laguna Verde, Balta Valea Vlăsiei şi Complexul Pescarium.

5. Tenis

Te-ai săturat să mergi în fiecare week-end până în Bucureşti pentru un meci de tenis cu unul sau mai mulți dintre amicii tăi? În Corbeanca găsești terenuri de tenis pentru a-ți testa condiția fizică sau pur și simplu pentru a face puțină mișcare.