Sedinte Yoga DEMO la Good Residence Gym

Sedinte Yoga DEMO la Good Residence Gym

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc deschiderea complexului sportiv Good Residence GYM, un eveniment important pentru familia ansamblurilor noastre rezidențiale. De atunci, echipa noastră de profesioniști a ținut cont de fiecare părere și sfat venit din partea clienților care ne-au călcat pragul. Mai mult, le-am oferit bonusuri, surprize și i-am sprijinit necontenit în efortul lor de a menține un stil de viață sănătos.

Vila Eda

În luna decembrie, vom continua să vă surprindem, de această dată cu trei ședințe demo de Yoga cu participare gratuita. Trei sâmbete la rând, respectiv 9, 16 și 23 decembrie (interval orar 10.00 – 12.00) la Good Residence Gym veți avea oportunitatea să participați la cursuri de Yoga susținute de un profesionist din domeniu.  Ce trebuie să știți despre aceste exerciții și de ce vă încurajăm să participați? Tehnicile Yoga, pe lângă beneficiile pe care le au asupra corpului, ajută la eliminarea tensiunilor interioare, a stresului, amplifică luciditatea și discernământul, lucruri care pe termen lung vă vor ajuta să gândiți pozitiv și să vă dezvoltați potențialul lăuntric.

La aceste cursuri veți practica tehnici de Hatha yoga (exerciții fizice), Jnana yoga (dezvoltarea intelectului prin studiul textelor tradiționale), Krya yoga (tehnici specifice pentru găsirea armoniei), Khundalini yoga (o combinație de exerciții fizice și psihice), dar și terapii mai puțin cunoscute precum muzicoterapia sau cromoterapia. Sunt exerciții utile ale căror rezultate se resimt din plin pe termen lung, dar și în timpul executării. Spre exemplu, 10 – 15 minute de relaxare yoghină completă odihnesc corpul și mintea la fel ca un somn profund de câteva ore.

Dacă tehnicile de Yoga vă sunt mai mult sau mai puțin cunoscute, cu siguranță veți avea parte de o experiență benefică și unică în cadrul acestor cursuri. Echipa Good Residence Gym vă invită și vă așteaptă cu drag!