Sugestii pentru amenajarea terenului casei tale din Good Residence, zona Corbeanca

Sugestii pentru amenajarea terenului casei tale din Good Residence, zona Corbeanca

Eşti unul dintre fericiţii proprietari ai unei case în ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca? Noi îţi oferim 3 sugestii minunate pentru amenajarea terenului casei tale, în speranţa că le vei găsi de mare ajutor!

1. Piscină

Piscina este un loc ideal în care te poţi răcori în timpul arşiţei verii. Dacă ai cumpărat o casă în ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca, cu siguranţă eşti proprietarul unui teren generos, care-ţi va permite să-ţi amenajezi o piscină minunată! Pentru un plus de distracţie, pune şi un tobogan lângă ea şi te vei simţi ca la water park!

Poate că şi cei mici vor dori să se bălăcească, aşa că le poţi pregăti şi lor o surpriză: o mini-piscină, care-i va face să uite de tentaţia calculatorului şi să-şi petreacă cea mai mare parte a zilelor de vară în aer liber, în curtea casei lor din Good Residence, Corbeanca!

2. Teren de sport

De ce să mergi în oraş că să te distrezi la o partida de tenis sau la un meci de fotbal cu prietenii? Dacă ai o casă în Good Residence, cele mai căutate ansambluri rezidenţiale din zona Corbeanca, poţi avea şi un teren de sport pe gustul tău! Pentru că suprafaţa de teren îţi permite asta, poţi amenaja un teren de fotbal cu gazon sau, dacă eşti fanul sportului alb, chiar şi unul de tenis.

3. Grădina bunicii

Îţi doreşti să-ţi cultivi singur legumele şi fructele pe care le savurai în copilărie? Nimic mai simplu: în curtea ta din Good Residence, Corbeanca, ai loc suficient pentru a-ţi planta legumele şi fructele preferate, astfel încât nouă ta grădină să-ţi aducă aminte de grădina bunicii! Ce poate fi mai gustos decât produsele pe care le semeni şi le culegi tu însuţi/însăţi?!