Uneori, e bine sa vezi stele

Uneori, e bine sa vezi stele

Viaţa la oraş are o mulţime de beneficii. Ştiu, nu te aşteptai să încep aşa. Viaţa la oraş are multe beneficii, dar şi multe neajunsuri, mai ales pentru un spirit boem.


"Vine vara, bine-mi pare", poţi ieşi-n grădină, să simţi iarba la picioare... dacă locuieşti la casă şi dacă ai o grădină frumoasă. Şi casa şi grădina sunt lucruri bifate de proprietăţile din ansamblurile Good Residence din zona Corbeanca.

În zona Corbeanca este foarte multă verdeaţă, aşa cum scriam şi aici, şi într-un articol ceva mai vechi. Fiind multă vegetaţie în zonă, seara poţi ieşi la aer şi poți inspira profund aerul purificat de toţi copacii din zona Corbeanca.

Seara, este chiar mai plăcut: este mai linişte, puţin mai răcoare, şi, dacă nu este înnorat (doar nu va mai dura mult vremea aceasta nehotărâtă), poţi admira cerul cu miile sale de ochi mărunţi şi luminoşi

Da, uneori este bine să vezi stele: dacă vezi stele, e vremea bună şi, cu puţin noroc, vei vedea şi o stea căzătoare care îţi va împlini o dorinţă, de ţi-o pui cu iscusinţă.

Iar luna parcă este mai frumoasă, atunci când luciul nu îi este ştirbit de multitudinea aproape sufocantă de felinare din micul nostru Paris.

Când locuieşti la bloc, parcă timpul trece mai repede şi fiecare oră este din ce în ce mai aglomerată, dar, dacă locuieşti într-o casă din zona Corbeanca, parcă tot mai găseşti puțin răgaz pentru a privi cerul, acest sfătuitor atât de preţios... dar nepreţuit.

Cerul este întotdeauna altfel, are în fiecare seară o nouă poveste de zis, norii, dacă sunt, sunt de fiecare dată alţii, luna, dacă se zăreşte dintre nori, te priveşte de fiecare dată altfel, de fiecare dată vezi întâi o altă stea – nu te poţi plictisi când priveşti cerul.

Cu toate acestea, privitul la stele şi aerul curat sunt numai două dintre avantajele vieții într-una dintre casele noi din zona Corbeanca. Vizitează-le pentru a le descoperi şi celelalte avantaje ori, de n-ai timp să ne vizitezi, citeşte părerile celor care locuiesc deja într-una dintre casele noi din ansamblurile Good Residence, zona Corbeanca.