Vila Maia - ansamblurile rezidentiale Good Residence

Vila Maia - ansamblurile rezidentiale Good Residence

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt cele mai cunoscute ansambluri din Nordul Bucureștiului, iar această comunitate tânără și frumoasă se mărește în fiecare an. Noi familii, noi modele de case și mereu noi surprize care să le facă viața mai ușoară locatarilor din ansamblurile noastre rezidențiale. Un model de casă deosebit, care s-a clasat printre cele mai îndrăgite de către clienți, îl reprezintă vila Maia. 

detox

În prezent, mai sunt disponibile 5 vile Maia dintr-un total de 60 de vile din acest model, situate în cartierul Eda din Good Residence care este format din aproximativ 130 de case. Cele 5 vile au 4 camere, 2 băi, 108 mp utili și au toate utilitățile (gaz, sistem de încălzire propriu, curent trifazic, apă curentă, canalizare). În ceea ce privește suprafața terenului, patru dintre acestea au 500 mp, iar o vilă Maia are un teren de 724 mp. Toate cele 5 vile vor fi finalizate la sfârșitul lunii Martie, 2018 și vor fi predate clienților la cheie.

Cartierul Eda din ansamblurile rezidențiale Good Residence le oferă locatarilor, la fel ca toate cartierele noastre, avantaje și facilități excelente. Este situat la 1 km de DN1 și la numai 10 minute distanță față de Băneasa Shopping City. Micuții nu vor avea timp să se plictisească, deoarece îi așteaptă parcul și locul de joacă amenajat special pentru ei. Alte facilități oferite de ansamblurile noastre le reprezintă grădinița Kids Club, mijlocul de transport în comun și complexul sportiv Good Residence Gym. Printre atracțiile zonei se numără parcul de aventuri Edenland, Therme București, Băneasa Shopping City și mai ales, superba priveliște către pădure, de care vă puteți bucura în fiecare zi de pe terasa celor cinci vile.

Prețul unei vile Maia este de 119.900 euro cu TVA inclus, predare la cheie, iar modalitățile de plată includ creditul imobiliar sau creditul Prima Casă. În ansamblurile rezidențiale Good Residence nu există taxe de administrare.