5 motive pentru care sa te muti la casa noua langa Bucuresti

5 motive pentru care sa te muti la casa noua langa Bucuresti

O casă nouă în apropiere de Bucureşti este visul tot mai multor români în ziua de astăzi. În afară de avantajul evident pe care-l oferă lipsa poluării Capitalei şi aerul curat al vieţii la casă, iată şi alte motive pentru care să alegi să te muţi la casă nouă în apropiere de Bucureşti.

5 motive pentru care sa te muti la casa noua langa Bucuresti

1. Transportul a încetat să mai fie o problemă!

Transportul până la locul de muncă a încetat să mai fie problematic, în special pentru cei care stau la curte, în complexuri rezidenţiale din apropierea Bucureştiului. În ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca, avem un maxi-taxi care vă asigura transportul până în Băneasa, aşa că... adio griji!

2. Terenuri generoase – posibilităţi nelimitate de amenajări

Ca şi în cazul ansamblurilor rezidenţiale de case noi, din zona Corbeanca, în apropiere de Pipera, locuinţele din vecinătatea Bucureştiului oferă terenuri cu suprafeţe foarte generoase. Eşti un fan al grădinăritului şi ţi-ai dorit mereu să ai propria ta oază de verde? Nimic mai simplu acum! Casele din Good Residence au terenuri de până la 905 mp! Pentru sfaturi în legătură cu metodele de irigare, vezi ce-ţi recomandăm în acest articol!

Vrei să te bucuri de o baie în piscină, chiar în curtea casei tale? Ai suficient spaţiu chiar şi pentru şezlonguri şi baldachine şi-ţi va mai şi rămâne loc şi pentru un grătar, alături de prietenii tăi, în zilele călduroase de vară!

Poate vrei să-ţi pui un gazon pentru sporturile tale preferate, precum fotbalul sau tenisul? Lasă-ţi imaginaţia să lucreze şi noi îţi oferim toate condiţiile ca să-ţi îndeplineşti toate visurile!

3. Facilităţi, facilităţi şi iarăşi facilităţi!

Viaţă la curte, într-una dintre casele din Good Residence este cu atât mai frumoasă cu cât îţi oferim toate condiţiile pe care le regăseşti şi în oraş! Avem spaţii de recreere, unde te poţi simţi bine alături de cei mici şi-i poţi admira în linişte cum cresc şi se dezvoltă, dar şi locuri de joacă, în amândouă complexurile rezidenţiale Good Residence. În viitorul foarte apropiat (chiar din această toamnă) vom deschide un supermarket, iar grădiniţa complexurilor Good Residence va fi inaugurată! Reamintim că transportul este asigurat, până la Băneasa! Cine spune că viaţa la casă, în afară Bucureştiului, ţi-o trăieşti în izolare?

4. Linişte, aer curat şi parfum de tei

O casă într-un ansamblu rezidenţial din apropierea Bucureştiului, precum una dintre locuinţele din Good Residence (zona Corbeanca) este locul ideal în care poţi savura şi te poţi bucura de linişte şi de aer curat. Pentru că se află foarte aproape de pădure, Good Residence este un paradis verde!

De la sfârşitul lunii mai până la începutul lunii august celebrăm oficial sezonul teilor în România. Lasă-te învăluit de parfumul lor minunat şi începe-ţi fiecare zi din locuinţa ta din Good Residence urându-le din toată inima... bună dimineaţa!

Good Residence se află în zone încărcate de istorie, din apropiere de Corbeanca. Pentru mai multe informaţii, frunzăreşte acest articol.

5. Flexibilitate la finanţare

Dezvoltatorii imobiliari care construiesc case noi în apropierea Capitalei sunt foarte flexibili cu privire la metodele de finanţare ale locuinţelor. Şi noi, în Good Residence, suntem recunoscuţi pentru acest lucru. Mărturie stau toţi clienţii care şi-au cumpărat casa visurilor de la noi.